Har kommit igång lite mer med hantverket efter lite juluppehåll. Har fortfarande en del beställningar som inte är klara, men jag sticker emellan med lite nya idéer för att hålla kreativiteten på topp!

Sockarna är beställda i en ny storlek, ca 44-45, o de är i ullblandning. De går att beställa även i andra färgställningar och storlekar (kostar från 100 kr för nyfödda och uppåt). Dessa kostar 240 kr + 45 kr frakt.

Brädan är i trä, handmålad såklart, och fler texter finns. Det går även att beställa egna texter. Kostar 175 kr + 69 kr frakt.

Skyltarna är beställda, och går att få med andra motiv, men just nu har jag dåligt med träskyltar, och väntar på svar från snickaren om jag kan beställa fler. Välkommenskylten är i trä, handmålad och kostar 150 kr + 45 kr frakt. Toalettskylten är i papper som sedan lamineras, och får en självhäftande upphängning på baksidan. Handmålad och kostar endast 50 kr + 6 kr porto. De går bra att beställa! Jag har även toalettskyltar i trä för 100 kr/st.

Kommer inom kort att uppdatera länken “Hantverk” på hemsidan, men ni som har Facebook kan titta i mitt hantverksalbum, samt på min “Gilla-sida” om hantverk.